Soap Stadsschouwburg Middelburg niet voorbij!

Vraagteken blog
MIDDELBURG – De soap van de Middelburgse Stadsschouwburg is nog niet voorbij. Tijdens de vergadering van de gemeenteraad op maandag 7 oktober stond de uitkomst van het haalbaarheidsonderzoek naar nieuwbouw of verbouw van de schouwburg op het Molenwaterpark op de agenda. De raad heeft besloten om niet over te gaan tot renovatie of nieuwbouw van de schouwburg. Zij heeft het college opdracht gegeven om met de exploitant van de schouwburg in gesprek te gaan over zijn plannen en te onderhandelen over de exploitatie van de schouwburg.

Daarnaast is besloten om de (her)inrichting van het park vorm te geven door middel van burgerparticipatie en de hoofdstructuur van het park in stand te houden. Ook het parkeren op het maaiveld wordt gehandhaafd.

Tijdens de Commissie Maatschappelijke Zaken op 4 december en de gemeenteraad van 16 december wordt de uitwerking van de nieuwe opdracht besproken. Er had allang aan een fonkelnieuwe schouwburg gebouwd moeten worden. Plannen zijn gesneuveld en alleen een trieste bouwput herinnert nog aan de voortvarendheid van de bestuurders van de Zeeuwse hoofdstad.

Lees ook:Weer Middelburgs schouwburgplan!
Lees ook:Onderzoek Middelburgse schouwburg wijst renovatie uit!
Lees ook:Stadsschouwburg Middelburg opknappen!
Lees ook:Middelburgse Schouwburg: onderzoek naar twee opties!
Lees ook:Schouwburg Middelburg: onderzoek in volle gang!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>