Fietspaden IJzendijke dicht!

fietspad bord
IJZENDIJKE – De fietspaden langs de N61 zijn recent in beide richtingen afgesloten tussen rotonde Parkzicht en de verkeerslichten bij IJzendijke. Het fietsverkeer wordt omgeleid door de kern. De omleidingsroute is met borden aangegeven.

De fietspaden zijn afgesloten in verband met het verwijderen en verleggen van kabels en leidingen langs de N61. Daarna wordt een bypass aangelegd om op de N61 ruimte te maken voor de aanleg van een rotonde en fietstunnel. De omleiding geldt tot medio 2014.

Reconstructie N61

De werkzaamheden bij IJzendijke maken deel uit van de reconstructie van de N61 tussen Hoek en Schoondijke. Met de nieuwe N61 verbeteren de veiligheid, de doorstroming en de leefbaarheid van gebruikers en omwonenden. Er komen gescheiden rijbanen voor snel verkeer en langzaam verkeer, vrijliggende fietspaden, vijf fietstunnels, zes rotondes en een middenbermbeveiliger op de hoofdrijbaan. Tussen Hoek en Biervliet wordt de weg uitgevoerd met 2 x 2 rijstroken, met uitzondering van een gedeelte bij de Braakman, waar de weg uitgevoerd wordt in 2 x 1 rijstrook. Ook tussen Biervliet en Schoondijke wordt de weg uitgevoerd in 2 x 1 rijstrook. De maximumsnelheid wordt verhoogd naar 100 kilometer per uur.

Lees ook:Afsluiting N61 Mauritsfort in Hoek!
Lees ook:Werkzaamheden N61!
Lees ook:Werkzaamheden N61!
Lees ook:Rotonde bij Braakman!
Lees ook:Werkzaamheden Damstraat Schoondijke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>