Alcohol- en drugspreventie!

cocaine
ARNEMUIDEN – Gaat de gezondheid van de Arnemuidse jongeren je na aan het hart? Denk en werk dan mee aan het opzetten en uitvoeren van een campagne om de risico’s en gevolgen van alcohol- en drugsgebruik bekend te maken. Een campagne gericht op alle inwoners van Arnemuiden en in het bijzonder op jongeren. Arnemuiden is de eerste ‘wijk’ waar gemeente Middelburg een dergelijke preventiecampagne wil laten uitwerken voor en door de mensen en organisaties uit de directe omgeving. Aanleiding is dat het onderwerp hier al leeft vanuit Clean Arnemuiden.

De initiatiefnemers zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde inwoners van alle leeftijden en instellingen, verenigingen en bedrijven die gezamenlijk een activiteitenprogramma willen bedenken/uitvoeren om het bewustzijn van de schadelijke gevolgen van alcohol- en drugsgebruik te vergoten. Daarnaast zoeken we mensen die een rol willen spelen in de uitvoering van de activiteiten.

Wat wordt er van je verwacht/

Een paar uurtjes van je tijd beschikbaar stellen in de periode november 2013 tot en met maart 2014.
Samen met andere inwoners en lokale organisaties een uitvoerbaar activiteitenprogramma ontwikkelen waarmee bewustwording van de schadelijke gevolgen en risico’s van alcohol- en drugsgebruik wordt verhoogd.
Gezamenlijk zorg dragen of laten dragen voor de uitvoering van het ontwikkelde activiteitenprogramma.

Aanmelden voor de werkgroep

Zin om mee te denken en/of te helpen bij de uitvoering, meld je dan aan via [email protected] of bel gemeente Middelburg, Korina van Belzen (0118) 67 56 20.

Lees ook:Gezonde Leefstijl Arnemuiden!
Lees ook:Alcohol & Jongeren: preventie, voorkomen en gevolgen
Lees ook:800 jaar Middelburg!
Lees ook:Bewonerstijd politie en gemeente!
Lees ook:Meer acceptatie voor norm NIX18!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>