Energiebewuste winnaars!

spaarlamp blog
MIDDELBURG – De Energiebewuste Klusdag was eerder deze maand bij Karwei in Middelburg. Vele bezoekers profiteerden van energiezuinige aanbiedingen, tips en adviezen en deden mee met een speciale prijsvraag. Wethouder Ed de Graaf maakte deze week de prijswinnaars bekend.

De gemeente Middelburg streeft ernaar om in de toekomst energieneutraal te zijn. Hiervoor lanceerde de gemeente samen met Delta, Karwei en Zonnig Zuidwest de campagne Middelburg Energieneutraal die loopt tot 1 februari 2014. Het doel hiervan is om bewustwording over dit onderwerp te creëren en concreet om woningbezitters te stimuleren energiebesparingsmaatregelen door te voeren in hun woning. Om deze campagne kracht bij te zetten organiseerden de partijen samen met Auto Sturm een Energiebewuste Klusdag om woningbezitters concreet met kortingen te stimuleren duurzaam aan de slag te gaan.

Prijswinnaars bekend gemaakt
Tijdens de Energiebewuste Klusdag konden bezoekers deelnemen aan een prijsvraag. Deelnemers maakten kans op diverse energiebewuste prijzen met als eerste prijs een tablet met zonnelader.

De prijswinnaars zijn:
1e prijs Jacomina Vader uit Arnemuiden.
2e prijs Jos Roode uit Middelburg.
3e prijs Anjolie Engels uit Middelburg.
4e prijs Annelies de Regt uit Middelburg.
5e prijs Florian van Langeveld uit Goes.

Lees ook:Energiebewuste klusdag!
Lees ook:Energiebewuste klusdag!
Lees ook:Win prijzen met Middelburg Energieneutraal!
Lees ook:Middelburgenergieneutraal.nl!
Lees ook:Fairtrade week!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>