Fairtrade week!

faitrade weew

GOES – Ook in Goes besteden ze tot en met 6 november aandacht aan de Fairtrade week.

In het hele land houden bedrijven en gemeenten evenementen om aandacht te vragen voor eerlijke handel. Dit gebeurt ook in Goes.

In de wereldwinkel kunt u verschillende smaken Tony Chocolonely proeven. En wie wil dat nu niet? Er is een verloting van een vaas van industrieel vormgever Piet Hein Eek en u kunt een prijs winnen door te raden hoeveel gelukspoppetjes er in een pot zitten. Loop even binnen en wie weet gaat u de deur uit met een leuke prijs.

In de wereldwinkel en in het stadskantoor wordt de Goes Fairtrade week quiz voor volwassenen verspreid. Hoeveel weet u van fairtrade? Test het met deze quiz van Fairtrade gemeente Goes. Kinderen kunnen meedoen met een kleurplaat wedstrijd. Na het invullen en inkleuren levert u de formulieren in bij de receptie van het stadskantoor of in de Wereldwinkel. Voor 18 november krijgen de winnaars per post de prijs opgestuurd. Bij de quiz maakt u kans op één van de drie Wereldwinkel cadeaubonnen ter waarde van €20,-. Kinderen maken kans op speelgoed van de Wereldwinkel.

Vanuit de landelijke Fairtrade Gemeente campagne kunt u meedoen met een prijsvraag over koffie. Daarmee maakt u kans op een jaar lang gratis fairtrade koffie of thee. De flyer met de prijsvraag, u raadt het al, is te vinden in het stadskantoor of de Wereldwinkel.

Lees ook:Laat zien waarom jij Fan van Zeeland bent!
Lees ook:Open middag Centrum voor Jeugd en Gezin!
Lees ook:Energiebewuste winnaars!
Lees ook:Spaans kokkerellen op Goese Grote Markt!
Lees ook:CuliFair, samen (h)eerlijk eten op de Grote Markt in Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>