Geld voor ADRZ!

eurobiljetten
GOES – Het Monuta Charity Fund stelt een bedrag van 4.900 euro ter beschikking om bij het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) een van de palliatieve kamers opnieuw in te richten. Op woensdag 27 november werd de cheque overhandigd op de afdeling Oncologie in Vlissingen.

De palliatieve kamers in het ADRZ zijn zo aangenaam mogelijk gemaakt voor de oncologiepatiënt in de laatste levensfase. Met de gift van het fonds wordt nu een van de kamers voorzien van nog meer comfort en krijgt ook de partner of een familielid de mogelijkheid om te blijven overnachten en zo de patiënt tot steun te zijn.
Iedereen wordt vroeg of laat zelf of in de directe omgeving geconfronteerd met kanker. In het ADRZ krijgen oncologiepatiënten zo goed mogelijke zorg. Daarnaast is er alle aandacht voor de familie van de patiënt.

Uitvaartverzorger en verzekeraar Monuta steunt via het Charity Fund diverse lokale projecten. De steun van het Monuta Charity Fund is in dit geval mede het resultaat van de inzet van de Stichting Vrienden ADRZ. Deze Stichting realiseert tal van projecten in het ADRZ die niet uit het normale zorgbudget bekostigd kunnen worden, projecten die de patiënt én de familie ten goede komen.

Lees ook:Wensbomen in het ADRZ Goes en Vlissingen!
Lees ook:Wensboom ADRZ!
Lees ook:Wensboom ADRZ!
Lees ook:Opening Oncologie ADRZ!
Lees ook:Polikliniek Chirurgie ADRZ heropend na opknapbeurt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>