Proosten op nieuwe jaar!

champagne blog
GOES – Het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad van Goes willen graag zaterdag 28 december samen met u proosten op het nieuwe jaar.

Een woordvoerde: “U bent van harte welkom om 20.45 uur in theater de Mythe in Goes om onder het genot van een drankje het jaar 2013 af te sluiten. De receptie is gratis toegankelijk.

Slotfeest Latijns-Amerikajaar
Zowel op zaterdag 28 december als op zondag 29 december is er een slotfeest dat we toepasselijk Fiesta Final noemen. In een wervelende show van ruim een uur zijn er scènes te zien uit Latijns-Amerika evenementen, eerder in 2013, aangevuld met een paar nieuwe programmaonderdelen.

Kaartjes voor het slotfeest kunt u voor € 4 aanschaffen (incl. twee consumpties) en zijn te koop via www.goesla.nl, bij de VVV en bij de boekhandels De Koperen Tuin en ‘t Paard van Troje.

We hopen u het weekend van 28 en 29 december te ontmoeten in Theater de Mythe!

Lees ook:Sinterklaas is nog niet weg: maar Goes is al met Nieuwjaarsreceptie bezig!
Lees ook:Azië themajaar!
Lees ook:Themajaar 2017!
Lees ook:Vrijwilligersfeestavond
Lees ook:Bijeenkomst over Bleekveld & Hotel Katoen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>