Bijeenkomst over Bleekveld & Hotel Katoen!

bleekveld

GOES –  Er zal op zaterdag 21 maart om 10:00 uur een bijeenkomst plaatsvinden over de ontwikkelingen op het Goese Bleekveld en bij Hotel Katoen.

De gemeente Goes is voornemens het bestemmingsplan ‘Binnenstad-Centrum gedeelte Bleekveld 2006’ te wijzigen. Deze locatie, ook wel ‘Blok 1’ genoemd, betreft de ruimte die gesitueerd is tussen de bebouwing van het voormalige archief en Theater de Mythe. Hier wordt o.a. Hotel Katoen gerealiseerd.

Omdat de verbouwing van Hotel Katoen flink vordert en de contouren ook aan de buitenkant steeds zichtbaarder worden, willen wij u graag uitnodigen kennis te nemen van de ontwikkelingen op het Bleekveld en binnen te kijken in het hotel. Dit kan op zaterdag 21 maart aanstaande tussen 10.00 en 12.00 uur.

De start van het programma vindt plaats in theater De Mythe: in de foyer kunt u eerst terecht voor wat meer algemene informatie over de invulling van het  Bleekveld en over het hotel. Ook een rondleiding maakt deel uit van het  programma. Uiteraard zijn er vanuit de gemeente professionals aanwezig waaraan u uw vragen kunt stellen. We zien u graag de 21e!

Lees ook:Vrijwilligersfeestavond
Lees ook:Late nieuwjaarsreceptie om bijzondere reden!
Lees ook:Proosten op nieuwe jaar!
Lees ook:Diabetes in beweging en Songs for Drella!
Lees ook:Feestavond vrijwilligers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>