Slimme meter aanbieding!

KRUININGEN - Het startschot voor het aanbieden van de Slimme Meter is onlangs gegeven. Uw regionale netbeheerder DELTA Netwerkbedrijf gaat in een groot deel van de gemeente Reimerswaal de slimme meter aanbieden. Hieronder leest u wat dit voor u betekent en wanneer u aan de beurt bent.

De aanbieding

U krijgt een slimme meter aangeboden. Als uw postcode aan de beurt is, verwisselt DELTA Netwerkbedrijf uw huidige elektriciteits- en gasmeters voor slimme meters. Dat is voor u geheel kosteloos.
Ongeveer tien dagen voordat de monteur bij u langskomt, ontvangt u een brief. In de brief staat een voorstel voor een afspraak. Ook wordt uitgelegd hoe u de afspraak kunt verzetten. Bij de brief ontvangt u meer informatie over de slimme meter.

Planning

Rilland en Krabbendijke zijn als eerste aan de beurt. Hieronder ziet u de voorlopige planning.

Wanneer bent u aan de beurt?
Postcode Plaats Wanneer bent u aan de beurt?
4411 Rilland Van medio juli tot eind juli 2015
4413 Krabbendijke Van medio augustus tot eind september 2015
4414 Waarde Van eind september tot medio oktober 2015
4415 Oostdijk Medio oktober 2015
4416 Kruiningen Van medio oktober tot eind december 2015

Wat is de slimme meter?

In 2010 besloot de Tweede Kamer tot invoering van de slimme meter voor alle Nederlandse huishoudens en kleinzakelijke aansluitingen. De slimme meters meten net als de huidige meters het elektriciteits- en gasverbruik in uw woning. Het verschil is dat bij de slimme meter de meterstanden op afstand kunnen worden uitgelezen. U hoeft dus geen meterstanden te laten opnemen of zelf de standen door te geven voor uw jaarafrekening. Elke 2 maanden ontvangt u via de door u gekozen energieleverancier uw verbruiksgegevens. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw verbruik en kunt u slimmer omgaan met energie.

Wilt u meer weten over de slimme meter? Check danwww.DNWG.nl/slimmemeter.

Informatieavond

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Op dinsdag 1 september tussen 19.00 en 21.00 uur vindt er daarom een informatieavond plaats in de Meiboom te Krabbendijke. Op deze avond krijgt u onder het genot van een kopje koffie of thee meer informatie over de slimme meter en over het verloop van de werkzaamheden. Ook kunt u uw persoonlijke vragen stellen aan een van de medewerkers van DELTA Netwerkbedrijf.

Contact

Heeft u nog vragen? Bel dan met het Front Office van DELTA Netwerkgroep. Zij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur op nummer 0113 – 741100.

Lees ook:Afspreken Goes!
Lees ook:Nieuwe middenspanningskabels!
Lees ook:Vanwege verbouwing gemeentehuis Reimerswaal: maak een afspraak!
Lees ook:Karel V & de Kazematten in Vlissingen!
Lees ook:Mantelzorgwaardering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>