Sanering Kruiningen!

werk in uitvoering blog
KRUININGEN – De gemeente Reimerswaal is onlangs gestart met de uitvoering van de bodemsanering op het terrein gelegen aan het Achterwegje. De bodemsanering wordt uitgevoerd volgens het Besluit Uniforme Saneringen met goedkeuring van de Provincie Zeeland. De sanering is nodig om de bodem van het terrein geschikt te maken voor de inrichting als volkstuincomplex.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Reimerswaal B.V. in samenwerking met de Antea Group en zullen naar verwachting duren tot 7 februari. De saneringswerkzaamheden worden uitgevoerd onder de milieukundige begeleiding van Agel Adviseurs.

De sanering behelst de verwijdering en de afvoer van een in de bodem aanwezige asbesthoudende puinstort. Afvoer van de puinstort vindt plaats naar een daartoe erkende verwerker. Na sanering zal het terrein worden aangevuld met schone teelaarde en verder geschikt worden gemaakt voor het gebruik als volkstuincomplex.

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Martijn Vermunt of Bas van Hese van de gemeente Reimerswaal, telefoon 14 0113.

Lees ook:Aanleg parkeerterrein Orionis!
Lees ook:Bodem Vlissingse Kenniswerf vervuild!
Lees ook:Start sanering Kanaal door Walcheren en havens Middelburg!
Lees ook:Aanleggen groene omgeving Goes…
Lees ook:Werkzaamheden binnenhavens!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>