Werkzaamheden riool Bachtensteene!

werk in uitvoering blog
MIDDELBURG – Aannemersbedrijf GMB start op maandag 3 maart met het aanbrengen van een kunststofkous in de riolering in Bachtensteene, Burggang, Groenmarkt, een gedeelte van de Lombardstraat en de Latijnse Schoolstraat in MIddelburg. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken.

Voor bovengenoemde werkzaamheden is het noodzakelijk de Bachtensteene voor het verkeer af te sluiten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Lange Noordstraat. Dit betekent dat het eenrichtingsverkeer in de Lange en Korte Noordstraat, Hofplein en Wagenaarstraat wordt omgedraaid. Voor de straten, die uitkomen op de Bachtensteene worden eveneens verkeersomleidingen aangebracht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met J. Gabriëlse van de afdeling Ingenieursbureau, tel. (0118) 67 53 33. Hij zal de werkzaamheden namens de gemeente Middelburg begeleiden.

Lees ook:Werkzaamheden openbare ruimte Zware Plaatwerkerij
Lees ook:Voegwerk St. Jacobsstraat, Wagenaarstraat en deel Walstraat Vlissingen!
Lees ook:Wegafsluiting Renesse!
Lees ook:Folkloristische Dag!
Lees ook:Ring- en sjezenrijden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>