Delta Water Award!

deltawateraward
MIDDELBURG ‘Young professionals’ en studenten watermanagement kunnen tot en met vrijdag 30 mei weer de tanden zetten in een nieuwe uitdaging voor de Zuidwestelijke Delta. De uitdaging voor 2015 is: ‘Ontwikkel een innovatief en duurzaam project dat oplossingen biedt voor de zoetwaterproblematiek in de Zuidwestelijke Delta’.

De deelname is bedoeld voor ‘young professionals’ en studenten tot en met 35 jaar.
Alleen teams kunnen zich inschrijven.
Er worden ook eisen gesteld aan het idee: dat moet een link hebben met de Zuidwestelijke Delta, mag nog niet in uitvoering zijn en moet daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. Het idee moet bijdragen aan een duurzame zoetwaterstrategie voor de Zuidwestelijke Delta.
Het winnende team van de Delta Water Award ontvangt een geldbedrag van 10.000 euro en ondersteuning vanuit de organisatie om tot uitvoering van het projectidee te komen.
De projectideeën worden beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van Jan Bout. Andere juryleden zijn Marieke van Lier Lels, Patrick Meire, Jaap van Duijn en Marco Zeeman.

De Provincie Zeeland ondersteunt de Delta Water Award omdat zij jong talent kansen wil bieden om ideeën te ontwikkelen en te profiteren van de ruime ervaring in onze regio. De projectideeën die deze competitie oplevert zijn vervolgens weer van meerwaarde voor de ontwikkeling van de Zuidwestelijke Delta en voor andere deltagebieden in de wereld.

De Delta Water Award wordt verzorgd door de Provincie Zeeland, Waterschap Scheldestromen, Rijkswaterstaat Zee en Delta, Evides, de Delta Academy en University College Roosevelt.Het gebeurt onder toezicht van het Kennis Netwerk Delta Water (KNDW), waarin overheden, kennisinstellingen en bedrijfsleven hun krachten bundelen.

Meer informatie: http://deltawateraward.com

Lees ook:Delta Water Award!
Lees ook:HZ krijgt Centre of Expertise binnen Topsector ‘water’!
Lees ook:Kassa 1000 euro! Léonie de Boer wint DELTA Young Talent Award met ‘Stokje’ !
Lees ook:De Delta zelf, op hoog niveau, ervaren; het kan!
Lees ook:Investeren in Delta’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>