Rutte en Wilders bij Zeeland.Blog: 1 APRIL!!!

MIDDELBURG – Er is de afgelopen dagen aangekondigd dat minister-president Mark Rutte en Geert Wilders vandaag, dinsdag te gast zijn  op de redactie van Zeeland.Blog. Met daarbij de uitnodiging om maar raak te vragen aan de heren. Beste Zeeland.Blog-bezoeker. Het is vandaag 1 APRIL!

Dus al die mensen die boze of vriendelijke vragen hebben gemaild aan de genoemde politici zijn er ingetuind. Hebben niet gemerkt dat het een 1 aprilgrap is. En wij hebben het trouwens geweten, want er kwamen talloze vragen. Zoals van Teun de Vries: “Meneer Rutte, U met uw mooie praatjes leeft er goed van. Ik moet het doen met een pensioentje. Ik stel voor dat u iedere eerste maandag van de maand 100 euro naar mijn rekening overmaakt.” Of Gerard Janssen: Hallo Geert Wilders, Schaamt u zich nooit als u ‘s morgens wakker wordt na een dag van weer een vervelende opmerking over Marokkanen?.” Mieke Wartel schrijft: “Geachte heer Rutte, Hoe kan het dat zo’n knappe, leuke man als u nog steeds niet aan de vouw is.”

 

Lees ook:Poedelpreek Geert Wilders maakt Zeeuwen vrolijk!
Lees ook:Akkoord kabinet Rutte op komst: Maar wat doet Ad Koppejan zaterdag?
Lees ook:Geert Wilders vrijgesproken!
Lees ook:PVV’er Wilders en Van Dijk in Zeeuwse Kamer!
Lees ook:Wilders, Rutte en Roemer scoren goed in Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>