Meimarkt Zorgcentrum De Vurssche!

Markt

AXEL - SVRZ locatie De Vurssche in Axelstaat zaterdag 10 mei  van 10.00 uur tot 16.00 uur in het teken van moederdag. Aan de Rooseveltlaan in Axel staan binnen en buiten tal van kramen met mooie spullen.

Op de meimarkt zijn verschillende Moederdag cadeautjes te koop zoals bloemstukjes, handwerkproducten en zelfgemaakte artikelen. Er is ook een kinderhoekje ingericht waar een speciaal cadeautje gemaakt kan worden. Naast de kraampjes voor Moederdag staat er ook een boekenkraam en is er een rommelmarkt.

Ook aan de inwendige mens is gedacht met de verkoop van eigen gebakken producten zoals wafels. Er zijn verschillende leuke prijzen te winnen bij de enveloppenverkoop en het rad van avontuur. In het restaurant kunnen de bezoekers terecht voor een kopje koffie met iets lekkers erbij, maar ook voor een heerlijke maaltijd of snack. Iedereen is welkom. Van jong tot oud.

 

Zorgcentrum De Vurssche is een voorziening van SVRZ. SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties, talrijke kleinschalige woonvormen en een Servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

 

Lees ook:Lentemarkt in Zorgcentrum De Vurssche Axel!
Lees ook:Lentemarkt met paassfeer in Zorgcentrum De Vurssche!
Lees ook:Winterfair De Vurssche!
Lees ook:SVRZ doet mee aan de open dag van Zorg en Welzijn!
Lees ook:Burendag bij SVRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>