Kinderpostzegelkampioenen!

kinderpostzegels

WESTKAPELLE – Basisschoolkinderen uit groep 7 en 8 van CBS de Lichtstraal in Westkapelle (groep 7/8), mogen morgen vrijdag 16 mei naar Walibi Holland, omdat ze de Kinderpostzegelwedstrijd van 2013 hebben gewonnen. Deze kinderen zijn de beste of de meest creatieve kinderpostzegelverkopers van Nederland. De kinderen worden vrijdagochtend feestelijk ontvangen door Walibi Holland en het team van Stichting Kinderpostzegels op het hoofdpodium van het park.

Over Stichting Kinderpostzegels Nederland

Stichting Kinderpostzegels is een stichting voor kinderen door kinderen, met als belangrijkste inkomstenbron de jaarlijkse Kinderpostzegelactie. Hierbij gaan jaarlijks205.000 kinderen van 5.100 basisscholen langs de deuren om kinderpostzegels, kaarten en pleisters te verkopen. Met de opbrengst zet Kinderpostzegels zich in voor de bescherming en ontwikkeling van kwetsbare kinderen, zodat ze meer kans hebben op een beter bestaan. Het afgelopen jaar werden ruim 860.000 kwetsbare kinderen gesteund in binnen- en buitenland. Kijk voor meer informatie op www.kinderpostzegels.nl.

Walibi Holland =  Hard gaan!
Er maar één plek waar bezoekers terecht kunnen voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vinden ze alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Dus degenen die hard willen gaan: dan is Walibi Holland the place to be! Het liefst gaan bezoekers nooit meer naar huis. Het is daarom wel zo fijn dat echte thrillseekers kunnen blijven logeren in Walibi Village. Lekker relaxen en bijkomen in hun eigen huisje. En dat op loopafstand van het coolste thrillpark van Nederland!

 

Lees ook:Zeeuwse winnaars Kinderpostzegelwedstrijd in Walibi!
Lees ook:Topverkopers Kinderpostzegels op schoolreis naar Attractiepark Duinrell
Lees ook:Zeeuwse scholen winnen schoolreis met wedstrijd Kinderpostzegelactie!
Lees ook:Kinderpostzegels: 4.800 Zeeuwtjes op pad!
Lees ook:4.074 Zeeuwse kinderen op pad met Kinderpostzegels!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>