Opschudding Kruiningen!

politieagent rug

KRUININGEN -  De politie heeft afgelopen zaterdagavond in Kruiningen  een dronken verwarde man aangehouden omdat hij zichzelf op de Markt met een mes staat te snijden. Hij is ter ontnuchtering ingesloten.

De meldkamercentralist stuurt na de melding met spoed een eenheid naar de Markt. Omdat de man een mes in zijn hand heeft, wordt hij door de gearriveerde agenten met schild en lange wapenstok benaderd. Ondanks dat hij diverse malen gesommeerd wordt om het mes te laten vallen en na gebruik van pepperspray blijft de man zijn wapen stevig vasthouden. Pas nadat de agenten hun vuurwapen trekken reageert de verdachte op het bevel. Na zijn aanhouding is de 55-jarige man uit de gemeente Reimerswaal ter ontnuchtering overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Daarna volgt een medische beoordeling.

Lees ook:Man dreigt met mes bij Vlissings ziekenhuis!
Lees ook:Bedreiging vuurwapen!
Lees ook:Man in bezit van vuurwapen!
Lees ook:Heropening Markt Kruiningen!
Lees ook:Agenten met mes bedreigd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>