Opruimen kraanbaan!

werk in uitvoering blog

VLISSINGEN – Het sloopbedrijf Sturm & Dekker is afgelopen maandag in Vlissingen  begonnen met het gedeeltelijk opruimen van de kraanbaan op de Peperdijk. Deze kraanbaan moet worden verwijderd om plaats te maken voor de aanleg van een hoofdgasleiding vanaf het project Bestevaer naar het bestaande gasstation op de hoek van de Scheldestraat/Aagje Dekenstraat.

Het aanleggen van deze gasleiding is weer noodzakelijk in verband met het verwijderen van de bestaande gasleiding in het tracé van de nieuw aan te leggen Verlengde Aagje Dekenstraat.

De aanleg van de nieuwe gasleiding zal worden uitgevoerd door Delta Infrastructuur. Met Delta infrastructuuruur zijn afspraken gemaakt om de overlast tot een minimum te beperken en voorwaarden gesteld om de bevoorrading van de bedrijven van de binnenstad te garanderen. Door de werkzaamheden zal het parkeerterrein nabij de Scheldestraat, gedurende een week bereikbaar zijn via de Van Dishoeckstraat. Hiervoor zullen omleidingsborden worden geplaatst. Het werk zal omstreeks het begin van de vakantieperiode in juli gereed zijn.

Na de bouwvakvakantie beginnen de werkzaamheden voor de aanleg van de Verlengde Aagje Dekenstraat.

Lees ook:Gasleiding Scheldekwartier!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Scheldekwartier!
Lees ook:Scheldekwartier!
Lees ook:Omleidingen Vlissingen!
Lees ook:Praten over problemen Vlissingse Aagje Dekentraat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>