Gasleiding Scheldekwartier!

scheldekwartier

VLISSINGEN - Delta Netwerkbedrijf BV start dinsdag 10 juni de aanleg van een hoge drukgasleiding op het Scheldekwartier. Deze gasleiding sluit aan op de bestaande gasleiding op de Peperdijk en zal aansluiten op het gasdrukstation op de hoek van de Scheldestraat/Aagje Dekenstraat.

De aanleg van deze gasleiding is noodzakelijk in verband met de komende aanleg van de verlengde Aagje Dekenstraat. De werkzaamheden gaan 6-8 weken duren.

Fases

Het werk zal in fases uitgevoerd worden:

  • Fase 1: het traject Scheldestraat-Hellingbaan;
  • Fase 2: het traject Hellingbaan;
  • Fase 3: het traject Peperdijk.

In fase 1 zal het verkeer naar het parkeerterrein Aagje Dekenstraat via borden worden omgeleid via de Van Dishoeckstraat. Personen met een parkeervergunning kunnen het terrein via deze route bereiken.
In fase 2 zal er een omleidingsroute via het voormalige Scheldeterrein met borden worden aangegeven. Dit voor het verkeer dat gebruik maakt van de Hellingbaan.
In fase 3 blijft de rijbaan op de Peperdijk voor het verkeer beschikbaar.

Binnenstad

De parkeergarage Scheldeplein blijft bereikbaar. Ook de bevoorrading van de winkels in de binnenstad blijft gegarandeerd. Enige overlast tijdens de werkzaamheden wordt niet uitgesloten, waarvoor de gemeente uw begrip vraagt.

Vragen of opmerkingen

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met uitvoerend projectleider de heer S. Jacobse. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0118) 48 74 15. Ook kunt u contact opnemen met de algemeen projectleider van het project Aagje Dekenstraat, de heer S. Dekker. Bereikbaar via (0118) 48 72 59.

Lees ook:Opruimen kraanbaan!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Scheldekwartier!
Lees ook:Omleidingen Vlissingen!
Lees ook:Colours by the Sea!
Lees ook:Werkzaamheden Gravestraat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>