Verbouwing De Vurssche!

svrz blog

AXEL – SVRZ verbouwt zorgcentrum De Vurssche in Axel om naar moderne huisvesting voor mensen met dementie of lichamelijke handicap. Bewoners van de Vurssche krijgen vanaf dan allemaal een eigen slaapkamer en eigen sanitair.

In het zorgcentrum komen groepswoningen voor mensen met dementie en wooneenheden voor mensen met een lichamelijke handicap. Elke wooneenheid heeft een eigen ontmoetingsruimte waarin de cliënten naar eigen keuze gezamenlijk kunnen eten en ontspannen. De groepswoningen beschikken elk over een eigen huiskamer waarin het fijn vertoeven is. Ook de andere ruimtes in De Vurssche zoals entree, receptie en restaurant krijgen een metamorfose. Doel is de ingang een open karakter te geven om zo de verbinding met de mensen in de wijk sterk te houden. De verbouwing gebeurt in twaalf fasen zodat de cliënten er zo weinig mogelijk last van ondervinden. De eerste fase start half juni en is nog voor de bouwvakantie afgerond. De laatste fase is rond de zomer van 2016 klaar. Dan staat er een toekomstbestendig zorgcentrum met voldoende ruimte en privacy voor cliënten. Ook de oefenruimtes voor fysiotherapie en ergotherapie worden aangepakt. Het ontwerp van de verbouwing komt van V+G Architekten uit Sas van Gent. Aannemersbedrijf van der Poel zorgt voor de uitvoering van de verbouwing.

SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht hoofdlocaties, talrijke kleinschalige woonvormen en een servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Lees ook:Verbouwing De Vurssche!
Lees ook:Heropening SVRZ De Vurssche!
Lees ook:Verbouwing SVRZ De Molenhof klaar !
Lees ook:Fitnesstuin bij SVRZ locatie in Axel!
Lees ook:Zorgcentrum De Kraayert is uitgebreid met 2 huiskamers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>