Verbouwing De Vurssche!

bouwvakker

AXEL – SVRZ geeft vrijdag 11 juli om 15.15 uur het officiële startsein voor de verbouwing van Zorgcentrum De Vurssche aan de Rooseveltlaan in Axel. Een cliënt, vrijwilliger en een medewerker van De Vurssche luiden deze start van de verbouwing op een ludieke manier in.

Eigen appartement

SVRZ bouwt zorgcentrum De Vurssche om naar een moderne huisvesting voor mensen met dementie en/of een lichamelijke aandoening. Alle cliënten krijgen een eigen slaapkamer met eigen sanitair. SVRZ creëert meerdere ontmoetingsruimten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten of zich kunnen ontspannen.

Er worden kleinschalige groepswoningen gecreëerd voor mensen met dementie  waar de cliënten zoveel mogelijk net als thuis wonen. In de woonkamer kan men genieten van samen eten en activiteiten.

 

Open verbinding met de wijk

Alle interne ruimtes, zoals de entree, de receptie en het restaurant krijgen een metamorfose met als doel binnen het zorgcentrum een meer open karakter te creëren. Op deze manier willen we nog meer de verbinding met de mensen uit de wijk aangaan.

De  oefenruimtes voor fysiotherapie en ergotherapie waar ook mensen uit de wijk gebruik van maken, worden ook vernieuwd.

Het ontwerp van de verbouwing komt van V+G Architecten uit Sas van Gent. Aannemersbedrijf van der Poel zorgt voor de uitvoering van de verbouwing.

Over SVRZ

De Vurssche is een voorziening van SVRZ. SVRZ  is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen,  thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg.  Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

 

Lees ook:Verbouwing De Vurssche!
Lees ook:Heropening SVRZ De Vurssche!
Lees ook:Verbouwing SVRZ De Molenhof klaar !
Lees ook:Winterfair De Vurssche!
Lees ook:Winterfair De Vurssche!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>