Motorrijder zwaar gewond! UPDATE

ambulance 1

KAPELLE – Bij een ernstig verkeersongeval op een kruispunt aan de Vierwegen in Kapelle  is zoals gemeld afgelopn maandagavond een 22-jarige motorrijder uit ‘s-Gravenpolder zwaargewond geraakt.

Onbekende oorzaak

Het ongeluk deed zich rond 22.50 uur voor op de Vierwegen (N666). Door nog onbekende oorzaak kwamen nabij de oprit van de A58 een motorrijder en een auto met elkaar in botsing. Naast meedere ambulances kwam ook een traumahelikopter ter plaatse.

Onderzoek

De zwaargewonde motorrijder is met hoofdletsel per helikopter naar het ziekenhuis overgebracht. De 61-jarige automobiliste uit Middelburg is ter plekke door ambulancepersoneel onderzocht. Verkeersongevalanalisten van de politie hebben ter plaatse een onderzoek gedaan. De weg was ter plekke enige tijd volledig afgesloten. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend.

Lees ook:Scooterrijder ernstig gewond!
Lees ook:Motorrijder zwaargewond in Kapelle!
Lees ook:Dodelijk ongeluk!
Lees ook:Fietser (82) zwaargewond!
Lees ook:Auto’s crashen in ‘s-Gravenpolder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>