VIPS bij start Film by the Sea!

VLISSIUNGEN – Het jaarlijkse festival Film by the Sea (FbtS)  is afgelopen vrijdagavond in Vlissingen van start gegaan. En dan smullen de echte Zeeuwen natuurlijk van het moment dat de VIPS over de rode loper voor bioscoop CineCity wandelen. Dit jaar waren dat onder andere Reinout Oerlemans, Winnie Sorgdrager, Liz Snoijink, Connie Palmen, Judith Herzberg, Franca Treur, Ate de Jong en  Michiel Romeijn.

 In totaal waren er 1500 gasten uitgenodigd.  Ze keken naar de openingsfilm Dorsvloer vol confetti. Deze film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Franca Treur. aanwezig.De zestiende editie van FbtS is tot en met zondag 21 september.

 

 

Lees ook:Goede kaartverkoop Film by the Sea!
Lees ook:VIPS op rode loper Film by the Sea!
Lees ook:Film by the Sea gestart!
Lees ook:Zomer tip (10): Film by the Sea!
Lees ook:Film by the Sea: 44.500 bezoekers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>