Parkeervergunning!

GOES – “Parkeervergunninghouders, de factuur van de verlenging parkeervergunning 2015 krijgt u rond de tweede week van december in plaats van november”, laat een Goese woordvoerder weten.

“In het meerjarenplan parkeren is een voorstel opgenomen voor de verhoging van de tarieven van de parkeervergunningen. De gemeenteraad neemt hierover een besluit in de eerste week van december. De brief met de verlenging van uw parkeervergunning volgt de week daarop. We streven ernaar om uw parkeervergunning uiterlijk in week 2 2015 naar u te verzenden. Tot de nieuwe vergunning is ontvangen blijft de ‘oude’ vergunning geldig.”

Lees ook:Parkeervergunning 2015!
Lees ook:Parkeertarieven!
Lees ook:Heeft u de parkeervergunning 2017 al geregeld?
Lees ook:Parkeervergunningen!
Lees ook:Parkeervergunning en ontheffing blauwe zone Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>