Feest bij de BSO+!

ballonnen 2

HULST – Met de gedachte ‘elk kind mag er zijn’ is in januari 2010 de eerste *BSO+ in Zeeland opgestart. Dit betekent dat de BSO+ Hulst inmiddels alweer vijf jaar bestaat! Een woordvoerder: “Om dit feestelijke moment niet zomaar voorbij te laten gaan is iedereen welkom op woensdag 21 januari 2015 om het vijfjarige jubileum samen met ons te vieren. De viering begint om 12.30 uur bij de BSO+ Hulst, Koolstraat 17, en zal om 16.30uur ten einde komen.”

Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar met een extra zorgvraag, vinden bij de BSO+ een plek. De plusvariant biedt deze groep kinderen meer structuur en professionele begeleiding in een kleine groep. Het doel is te voorkomen dat het kind in de toekomst een meer intensieve vorm van hulpverlening nodig heeft.

De BSO+ is een initiatief van Juvent (Jeugd & Opvoedhulp Zeeland), Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen en SBO de Brug (Speciale school voor Basis Onderwijs). Als ketenpartners hebben zij kennis en krachten gebundeld bij het opzetten van deze BSO+ in 2010.

 

Lees ook:Opening buitenschoolse opvang met een plus in Zierikzee!
Lees ook:Reactie burgemeester Mulder op mishandeling meisje!
Lees ook:BeweegPret!
Lees ook:Is uw kind geboren in 2013?
Lees ook:Begeleiding probleemgezinnen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>