Opening buitenschoolse opvang met een plus in Zierikzee!

 

ZIERIKZEE – Elk kind mag er zijn! Dat is de gedachte achter de nieuwe vorm van buitenschoolse opvang (BSO+) in Zierikzee. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar met een extra zorgvraag, vinden hier een plek. Op dinsdag 27 januari 2015 wordt de BSO+ in Zierikzee (gemeente Schouwen-Duiveland) om 15.00 uur officieel en feestelijk geopend. Iedereen is welkom van 15.00 uur tot 17.00 uur bij de BSO+: Grachtweg 8, 4301 KJ in Zierikzee.

BSO+ opvang met meer structuur en begeleiding

De BSO+ is een initiatief van Kibeo (kinderopvang), Juvent, Jeugd & Opvoedhulp Zeeland en SBO de Meie. Als ketenpartners hebben zij kennis en krachten gebundeld bij het opzetten van deze vijfde BSO+ in Zeeland. De plusvariant biedt deze groep kinderen meer structuur en professionele begeleiding in een kleine groep. Het doel is te voorkomen dat het kind in de toekomst een meer intensieve vorm van hulpverlening nodig heeft.

Opening in aanwezigheid van wethouder Van den Bosa

Tijdens de opening zijn er diverse sprekers waaronder Karin Smit, regiomanager Oosterschelde, namens Juvent. Atie Roovers, Directrice externe dienstverlening bij Kibeo en Ingrid Bijlsma, directrice SBO de Meie. De officiële openingshandeling zal plaatsvinden in aanwezigheid van Cees van den Bos, wethouder Sociaal Domein van de gemeente Schouwen-Duiveland. Daarna kunnen alle aanwezigen de ruimte van de BSO+ bekijken en in de aula onder het genot van een hapje en drankje napraten.

 

 

Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Informatieavond pleegzorg Juvent Zierikzee
Lees ook:Feest bij de BSO+!
Lees ook:Schouwen-Duiveland culinair goed op stoom!
Lees ook:Website erfgoedplatform

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>