Steunbetuiging aanslag Parijs!

je suis charlie

SLUIS - In het Klanten Contact Centrum (KCC) in Oostburg  kunt u uw steun betuigen aan de slachtoffers en nabestaanden van de aanslag in Parijs.

Een woordvoerder van de gemeente Sluis: “Tijdens een bijeenkomst op donderdagavond 8 januari stonden we stil bij de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo in Parijs waarbij cartoonisten/journalisten en politiemensen slachtoffer zijn geworden. Inwoners en vertegenwoordigers van de media, politie, het gemeentebestuur, stads- en dorpsraden en de kerken spraken met elkaar over persvrijheid en democratie en over hun gevoelens bij de gebeurtenissen. Dat de pers en politie doelwit waren van deze terreuractie terwijl zij juist de vrijheid en de waarden van onze samenleving bewaken en vertegenwoordigen, vinden we weerzinwekkend en onacceptabel. De aanwezigen lieten in een register hun steunbetuiging achter.

De komende week kunt u dit register nog tekenen in het Klanten Contact Centrum, Nieuwstraat 22 in Oostburg, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.”

Lees ook:Verklaring Vlissingen na terreuraanslag in Parijs!
Lees ook:Reactie commissaris van de Koning op aanslag Parijs!
Lees ook:Ook politie bij manifistaties na Franse aanslag!
Lees ook:Een openbare tuin in Oostburg die een naam verdient!
Lees ook:WOZ-waarde woningen inzien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>