DELTA TV-app!

delta

MIDDELBURG – “We hebben via onze nieuwsbrief en onze website vermeld dat vanaf 1 september de oude TV-app definitief werd vervangen door de nieuwe. Helaas is de streefdatum 1 september niet gehaald”, meldt een woordvoerder van DELTA in Middelburg. “We doen er alles aan om de nieuwe TV-app zo snel mogelijk te laten werken voor diegene die de TV-app nu niet kunnen gebruiken.

Per 1 september vervangen wij de oude tv-app definitief door de huidige DELTA TV-app. In tegenstelling tot de oude tv-app biedt de DELTA TV-app veel meer opties, zoals Begin Gemist, Programma Gemist en Opnemen.

De gratis DELTA TV-app download je eenvoudig in de App Store of Google Play Store voor gebruik op je smartphone en tablet. Voor gebruik op laptop of PC  ga je naarwww.DELTA.nl/tvkijken.

Ondersteuning Android

We zijn momenteel bezig met een update van de DELTA TV-app. Op 1 september wordt deze gepubliceerd in de app stores. In de nieuwe update zit ook ondersteuning voor Android 4.2.2. (dus voor lagere Android-versies dan nu het geval is). Hiermee kunnen we klanten die nog gebruik maken van de oude tv-app op een ouder apparaat met Android 4.2.2 (bijv. Samsung Galaxy Tab 2) wel bedienen, terwijl dat nu niet kan.”

Lees ook:Nieuwe DELTA TV-app beschikbaar voor iOS en Android!
Lees ook:Zeelandapp met Reisgids Schouwen-Duiveland
Lees ook:Reimerswaal App!
Lees ook:Reimerswaal: Wist u dat….
Lees ook:Provincie Zeeland komt met app voor de Zeelandbrug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>