Marcel Dehez nieuwe burgemeester Noord-Beveland!

burgemeester ambtsketen

WISSENKERKE - De gemeenteraad van Noord-Beveland heeft Marcel Delhez MSc uit Uden voorgedragen als burgemeester van Noord-Beveland.

De voorzitter van de vertrouwenscommissie maakte dit bekend tijdens een openbare raadsvergadering op donderdag 12 maart. Daaraan voorafgaand discussieerde de raad in een besloten raadsvergadering over de kandidaten.
In de openbare raadsvergadering liet de heer D.P. Hage, voorzitter van de vertrouwenscommissie, weten dat de heer Delhez als nummer één uit de stemming is gekomen. Als motivatie noemde hij onder meer zijn daadkracht, overtuigingskracht en zijn duidelijkheid in het communiceren.
De kandidaat wordt aanbevolen aan de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, die dit voorstel bij het kabinet voorlegt. Na goedkeuring wordt de nieuwe burgemeester bij Koninklijk Besluit benoemd. De heer Delhez wordt na de officiële benoeming geïnstalleerd als burgemeester in de gemeenteraad van Noord-Beveland. De gemeenteraad hoopt dat de nieuwe burgemeester zo snel mogelijk kan beginnen.
De heer Delhez is 47 jaar, afkomstig uit Uden, is van 2007 tot 2014 wethouder geweest in de gemeente Uden. Hij is lid van de VVD. Hij is gehuwd en heeft 2 kinderen; een zoon en een dochter.

Lees ook:Marcel Delhez nieuwe burgemeester Noord-Beveland!
Lees ook:Marcel Fränzel waarnemend burgemeester Noord-Beveland!
Lees ook:“Verlenging Middelburgse burgemeester Bergmann”
Lees ook:G.J. van de Velde- de Wilde nieuwe burgemeester Tholen!
Lees ook:Sluis zoekt actieve verbinder als nieuwe burgemeester

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>