SRVZ doet mee aan NL Doet!

nl doet 2015

MIDDELBURG - Verschillende locaties van SVRZ doen mee aan de vrijwilligersdag ´NL Doet´ op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart en zoeken daarvoor nog vrijwilligers.

’t Gasthuis – Middelburg

Op zaterdag 21 maart is er een voorjaarsmarkt in de hal van ’t Gasthuis. Die dag is het Open dag van de Zorg en is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Resto VanHarte wil deze dag samen met vrijwilligers hapjes klaarmaken en tijdens deze dag serveren aan de bewoners van ‘t Gasthuis en de gasten.

Ontmoetingscentrum – Middelburg

De stadstuin moet in het voorjaar weer klaargemaakt worden om er met mensen met beginnende dementie, kinderen van scholen en de buitenschoolse opvang weer gezamenlijk in te kunnen tuinieren. Daarvoor hebben we vrijwilligers die kunnen spitten en verstand hebben van deze klus. Om insecten te lokken worden er planten geplaatst die hier voor zorgen. Dan kunnen de kinderen weer op onderzoek uit met de natuurlessen.

Ambachtsveld – Oost-Souburg
Voor zaterdag 21 maart is het Ambachtsveld in Oost-Souburg op zoek naar iemand die samen met een medewerker de hal kan voorzien van een nieuw behang. Daarnaast zoeken ze 6 vrijwilligers die kunnen meehelpen met de koffie/thee en lunch (bijvoorbeeld pannenkoeken of eieren bakken in een woning) en samen met bewoners, die dat willen, gaan kijken bij het behangen.

Maartenshof – Sint-Maartensdijk
Vrijwilligers kunnen 20 en 21 maart in de binnentuin van zorgcentrum Maartenshof in Sint-Maartensdijk de handen uit de mouwen steken. Doel is om de tuin een grondige opknapbeurt te geven. Dat betekent in de weer met planten en bloembakken.

 

Molenhof – Zaamslag

Op 20 maart organiseert de Molenhof van 14.00 tot 16.00 uur samen met de Rotaryclub `Inner Wheel` een Beautymiddag in de Inlage in De Molenhof.

 

De Vurssche – Axel
op 20 maart organiseert De Vurssche in het kader van NL Doet een leuke bakwedstrijd: “heel De Vurssche bakt”. Een bakwedstrijd voor cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers, medewerkers.

 

Wilt u helpen als vrijwilliger bij een van deze klussen? Kijk op www.nldoet.nl en meld u aan. We hebben uw hulp hard nodig.

Lees ook:SVRZ doet mee aan NL Doet!
Lees ook:NL Doet bij SVRZ
Lees ook:NL Doet! Vrijwilligers aan de slag in zorglocaties!
Lees ook:SVRZ doet mee aan week van Zorg en Welzijn!
Lees ook:SVRZ doet mee aan landelijke pannenkoekendag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>