SVRZ doet mee aan week van Zorg en Welzijn!

sporten ouderen

ZAAMSLAG – Verschillende SVRZ locaties houden in de week van 14 tot en met 19 maart activiteiten rondom de Week van Zorg en Welzijn. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen, maar dat geldt eigenlijk 365 dagen per jaar voor SVRZ locaties.

SVRZ De Molenhof in Zaamslag
Op zaterdag 19 maart is er van 10.00-16.00 uur een leuke, afwisselende voorjaarsmarkt in het restaurant van De Molenhof. Er is ook veel aandacht voor de verbouwing. Met verkoop ten bate van KIKA, prijzenmolen, boeken en snuisterijen, poffertjes, tiffany, glas in lood, de klokkendokter, handwerk, chocolade en nog veel meer.

SVRZ De Vurssche in Axel

Op zaterdag 19 maart is er van 10.00-16.00 uur een leuke, afwisselende voorjaarsmarkt in de hal en gedeeltelijk in het restaurant van De Vurssche. Maar er is ook veel aandacht voor de verbouwing. Tevens kunt u een kijkje nemen op diverse afdelingen. Op de bruisende voorjaarsmarkt is van alles te zien en te koop met o.a. wafelverkoop en een rad van avontuur.

SVRZ ’t Gasthuis in Middelburg

Woensdag 16 maart van 16.00-17.00 uur is er aan het Noordpoortplein in Middelburg open fitness voor ouderen. Wekelijks kan er door ouderen,  onder deskundige begeleiding, gefitnesst worden in SVRZ ´t Gasthuis. Wilt u eens een proefles meedoen? Dan is dit is uw kans. Tip: trek gemakkelijke kleding aan!

Verder komen op woensdag 16 en donderdag 17 maart leerlingen van de CSW een bezoek brengen aan de cliënten in SVRZ ’t Gasthuis. Ze doen ook diverse activiteiten samen.

Op zaterdag 19 maart eindigt SVRZ ’t Gasthuis de week met een open dag van 10.00-14.00 uur. In de hal van ’t Gasthuis zijn diverse dingen te doen te bekijken. Denk aan spelen, maar ook de braintrainer wordt gebruikt. En uiteraard kunt informatie krijgen over de zorg in ’t Gasthuis.

SVRZ Ter Poorteweg in Koudekerke

Vrijdag 18 maart zet het Activiteitencentrum aan de Ter Poorteweg in Koudekerke haar deuren open van 10.00-15.00 uur. Bekijk wat er allemaal gemaakt wordt. Ook stellen we een woning open om te bezichtigen. Bezoekers kunnen artikelen kopen en natuurlijk krijgen ze iets te drinken aangeboden.

Over SVRZ

SVRZ  is een zorgorganisatie in Zeeland met verspreid over de provincie drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot zorg Thuis. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:SVRZ doet mee aan de open dag van Zorg en Welzijn!
Lees ook:Verbouwing De Vurssche!
Lees ook:SRVZ doet mee aan NL Doet!
Lees ook:Week zorg en welzijn!
Lees ook:Dag van de beroerte in SVRZ ’t Gasthuis in Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>