Snelheid- en alcoholcontrole!

‘s-HEERENHOEK – De politie hield afgelopen dinsdag op twee momenten een snelheids- en alcoholcontrole op de Molendijk in ‘s-Heerenhoek. In totaal werden 142 automobilisten gecontroleerd, 30 bestuurders reden te hard, niemand had te veel gedronken.

Tussen 14.00 uur en 18.15 uur werden 89 bestuurders gecontroleerd  op snelheid en alcoholgebruik. Daarvan reden 18 personen te hard. De hoogst gemeten snelheid was 58 km / uur. Op de Molendijk geldt een maximum snelheid van 30 km/uur. De tweede controle vond plaats tussen 19.15 uur en 21.00 uur. Er werden 53 automobilisten gecontroleerd. Er reden er 12 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 59 km/uur.

Lees ook:Snelheidscontrole in Sas van Gent!
Lees ook:110x te hard!
Lees ook:Politie controleert in Middelburgse 30-kilometer zones!
Lees ook:Snelheidcontroles!
Lees ook:Snelheidscontrole Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>