Uilenshow in SVRZ Ter Valcke

GOES -  ‘The Barn Owl’ brengt maandag 5 oktober vanaf 14.30 uur een bezoek aan SVRZ Ter Valcke in Goes. Aan de Louise de Colignylaan zijn die middag diverse uilen aanwezig die zo tam zijn dat ze aaibaar zijn. Vasthouden van de vogel is ook mogelijk.

De uilen die in Ter Valcke aanwezig zullen zijn, zijn allemaal soorten die normaal in de natuur leven. Uilen zijn over het algemeen nachtvogels. Alle uilen van ‘The Barn Owl’ zijn in gevangenschap geboren en vanaf 5 dagen met de hand groot gebracht.

Iedereen is welkom. Toegang is € 3,00 inclusief een kopje koffie of thee.

SVRZ Ter Valcke is een voorziening van SVRZ.

SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met verspreid over de provincie drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot zorg Thuis. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke
Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke!
Lees ook:Lekker koken bij SVRZ!
Lees ook:Artsen Oekraïne bezoeken SVRZ in Goes!
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>