Loket Leerlingenvervoer

tholen

THOLEN – Gemeente Tholen sluit per 1 november 2015 aan bij het Loket Leerlingenvervoer. In totaal gaat het om ongeveer 200 leerlingen. Het is een organisatorische verandering; voor de kinderen zelf verandert er niets.

Leerlingenvervoer

Het Loket Leerlingenvervoer, onderdeel van het Samenwerkingsverband Welzijnszorg Oosterschelderegio (SWVO) te Goes, verzorgt al sinds 2011 voor de gemeenten Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland het vervoer van en naar school van leerlingen in het (speciaal) onderwijs. Loket Leerlingenvervoer levert maatwerk door voor passend vervoer naar passend onderwijs te zorgen. Het loket zet in toenemende mate in op vergroting van de zelfstandigheid van de kinderen, onder meer door maatwerk te leveren en projecten op te zetten zoals de ov-coach (app als reisbegeleider).

Besluit

Gemeente Tholen is tot het besluit gekomen om aan te sluiten bij het Loket omdat het meer efficiëntie levert en kosten bespaart. Het contact met de ouders, de scholen en de vervoerders Dutax en De Groen, wordt voortaan niet meer door de gemeente verzorgd, maar centraal door het Loket in Goes. Voor de inwoners van Tholen  verandert er verder, behalve een nieuw adres, niets.
Informatie

Meer informatie: Loket Leerlingenvervoer: Chantal Slijkhuis, [email protected], telefoon 0113 397 177.

Lees ook:Faillissement Taxi Dutax!
Lees ook:Aanvraag leerlingenvervoer Tholen!
Lees ook:Onderwijs kinderen asielzoekers!
Lees ook:Zorgen om 4000 zorgleerlingen
Lees ook:Kinderpostzegels: 4.800 Zeeuwtjes op pad!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>