Annemiek uit Goes mag gratis shoppen: Wens Het & Krijg Het!

GOES - Annemiek Begthel-Kleiniepier uit Goes kan wat nieuwe kleding gebruiken en wenste tijdens de 100% NL actie Wens Het & Krijg Het een nieuwe garderobe. “Mijn twee tieners groeien zo hard dat alles wordt besteed aan kleding en schoenen voor hun terwijl ikzelf ook wel weer wat nieuws kan gebruiken”.

Annemiek haar naam en wens werd tijdens de actie Wens Het & Krijg Het op 100% NL door dj Marjon Keller geroepen en net binnen een half uur tijd hing Annemiek aan de lijn om haar wens in vervulling te laten gaan.

Tot en met vrijdag 4 december laat 100% NL tijdens Wens Het & Krijg Het, de Sinterklaaseditie nog de meest gevarieerde wensen in vervulling gaan. In totaal zijn er tot nu toe ruim 10.000 wensen bij 100% NL binnengekomen. Luisteraars kunnen nog tot en met vrijdagmiddag 4 december hun mooie, kleine of bijzondere wens insturen. Ga naar 100p.nl of de Facebook-pagina om de uitzending terug te luisteren en alle uitgekomen wensen te bekijken.

Wens Het & Krijg Het, van maandag 16 september tot en met vrijdag 4 december op 100% NL.  

Lees ook:Wethouder hangt eerste wens in wensboom!
Lees ook:Accon avm zet klant in het zonnetje
Lees ook:Trijntje Oosterhuis in Nieuwe Kerk tijdens Centree X-mas!
Lees ook:100-jarige Accon avm laat in Goes wensen van klanten in vervulling gaan
Lees ook:Compositie van Zeeuwse in nieuwjaarsuitzending op televisie te zien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>