Denk mee over parkeren!

auto's parkeren

VLISSINGEN - Natuurlijk wilt u altijd het liefst zo dicht mogelijk bij uw bestemming parkeren. Of dat nu bij uw eigen huis, werk of in het centrum is als u gaat winkelen. Parkeren is vaak onderwerp van gesprek. Daarom zijn er dinsdag 1 en maandag 7 december in respectievelijk Oost-Souburg en Vlissingen 2 parkeermarkten.

Suggesties?

In oktober 2015 is de gemeente gestart met de voorbereidingen om het parkeerbeleid te actualiseren. Deze ambitie staat ook in het coalitieprogramma. Met de actualisatie van het parkeerbeleid wordt onder andere ingespeeld op maatschappelijke en economische veranderingen, trends en ruimtelijke ontwikkelingen.

Inloopbijeenkomst

Uw inbreng is hierbij van groot belang. Als inwoner weet u als geen ander waar er in uw omgeving knelpunten zijn op het gebied van parkeren. Maar u heeft vast ook suggesties om het parkeren in Vlissingen nog beter te maken! Wij nodigen u dan ook van harte uit om langs te komen op één van onze parkeermarkten, waar u in gesprek kunt met onze medewerkers over uw parkeerervaringen. Er worden 2 parkeermarkten gehouden:

  • Dinsdag 1 december 2015: Parkeermarkt Oost-Souburg/Ritthem in wijkcentrum De Kwikstaart (Nagelenburgsingel 2, Oost-Souburg);
  • Maandag 7 december 2015: Parkeermarkt Vlissingen in stadhuis Vlissingen (Paul Krugerstraat 1, Vlissingen).

U bent welkom tussen 16.00-17.30 uur en 18.30-20.30 uur. We zien u graag verschijnen!
Zie voor meer informatie de pagina Parkeerbeleid.

Lees ook:Hoe parkeren?
Lees ook:Inloopbijeenkomsten parkeren!
Lees ook:Actualisering parkeerbeleid Vlissingen!
Lees ook:Inloopbijeenkomst Souburg-Noord
Lees ook:Inspraak Parkeerbeleid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>