Hoe parkeren?

parkeren berm

VLISSINGEN - Natuurlijk wilt u altijd het liefst zo dicht mogelijk bij uw bestemming parkeren. Of dat nu bij uw eigen huis, werk of in het centrum is als u gaat winkelen. Parkeren is vaak onderwerp van gesprek.  In oktober is de gemeente Vlissingen gestart met de voorbereidingen om het parkeerbeleid te actualiseren. Deze ambitie staat ook in het coalitieprogramma. Met de actualisatie van het parkeerbeleid wordt onder andere ingespeeld op maatschappelijke en economische veranderingen, trends en ruimtelijke ontwikkelingen.

Inloopbijeenkomst

In december zijn twee parkeermarkten gehouden voor inwoners. Wat gaat er goed en wat minder op het gebied van parkeren? De eerste markt ging over Oost-Souburg/Ritthem en de tweede markt over het centrum van Vlissingen en de buitenwijken. Alle suggesties en opmerkingen van inwoners worden uitgewerkt en meegenomen.

Suggesties

Als inwoner weet u als geen ander waar er in uw omgeving knelpunten zijn op het gebied van parkeren. Heeft u opmerkingen en of suggesties? Tot en met dinsdag 15 december kunt u nog online via het reactieformulier uw opmerkingen doorgeven.

Lees ook:Denk mee over parkeren!
Lees ook:Actueel parkeerbeleid!
Lees ook:Inspraak Parkeerbeleid!
Lees ook:Actualisatie Parkeerbeleid Vlissingen!
Lees ook:Actualisering parkeerbeleid Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>