Kent u een levensredder?

HULST - Eerste hulp is van cruciaal belang bij noodsituaties. Jaarlijks worden in ons land veel mensen gered door tijdig ingrijpen van burgers. Bijvoorbeeld omdat zij direct starten met reanimeren als iemand een hartaanval krijgt. Of omdat zij een bewusteloos persoon uit een brandend huis of een auto te water weten te redden.

Ook in de gemeente Hulst komt het weleens voor dat burgers door snel en goed ingrijpen het leven van een persoon redden. Het zijn prestaties van formaat die letterlijk levensbelangrijk zijn! Het gemeentebestuur wil wederom graag personen die een levensreddende handeling hebben verricht in het zonnetje zetten. Dit gebeurt tijdens een bijeenkomst op  vrijdag 11 maart 2016 om 15.30 uur in de Taveerne van het stadhuis te Hulst.

Iedereen kan een niet-professionele levensredder uit zijn of haar omgeving aanmelden bij de gemeente. Afhankelijk van de ‘zwaarte’ van de aanmelding wordt er vervolgens een afweging gemaakt. Aanmelden kan tot en met 5 februari 2016, via[email protected] of telefonisch via 14 0114.

Lees ook:Hulde aan levensredders!
Lees ook:Levensredders!
Lees ook:Hulst eert mensenredders!
Lees ook:Hulde aan levensredders!
Lees ook:Bijeenkomst OV!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>