Bijeenkomst OV!

bus passagiers

VOGELWAARDE – Een bijeenkomst over het openbaar vervoer in de gemeente Hulst is op dinsdag 24 februari. De bijeenkomst vangt aan om 19.30 uur in het Dorpscentrum in Vogelwaarde.

Op 1 maart 2015 treedt de nieuwe dienstregeling voor de bus in werking. Op 3 februari 2015 organiseerde de Provincie Zeeland daaromtrent een informatieavond in Kloosterzande. Tijdens deze drukbezochte avond werden de knelpunten en vragen geïnventariseerd. De provincie heeft zich ondertussen gebogen over hetgeen die avond naar voren werd gebracht.

Tijdens de bijeenkomst op 24 februari 2015 zal de provincie, in de persoon van gedeputeerde G. van Heukelom, reageren en mogelijke oplossingen voorleggen. Uiteraard is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook het college van burgemeester en wethouders van Hulst is vertegenwoordigd.

Lees ook:Burger niet welkom op bijeenkomst ov!
Lees ook:Informatieavond OV Tholen!
Lees ook:Bijeenkomst slachtoffers mistcrash A58!
Lees ook:Project Perkpolder
Lees ook:Hulst: Nieuwe inwoners welkom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>