Gesprekken start benoemingsprocedure Reimerswaal!

burgemeester ambtsketen

De fractievoorzitters in de gemeenteraad van Reimerswaal hebben eerder deze week ingestemd met een  voorstel van de commissaris van de Koning in Zeeland, drs. Han Polman, om met een externe, gezaghebbende gesprekspartner het gesprek aan te gaan over de meningsverschillen die zijn ontstaan voor de aanvang van de benoemingsprocedure van een nieuwe burgemeester.

Met deze gesprekken, die in vertrouwen zullen worden gevoerd, wordt door alle partijen een ultieme poging gedaan om een goede start van deze procedure mogelijk te maken, waarin alle fracties zich kunnen vinden. Deze gesprekken zullen zo spoedig mogelijk plaatsvinden.

De gesprekspartner die de gesprekken zal voeren is de heer mr. G.J. Jansen, voormalig commissaris van de Koningin in Overijssel. De heer Jansen was tevens onder meer universiteitsbestuurder in Leiden en directeur-generaal openbaar bestuur bij het ministerie van BZK. Hij staat bekend als een diplomatieke bruggenbouwer.

Lees ook:Waarnemend burgemeester Reimerswaal!
Lees ook:Piet Zoon waarnemend burgemeester Reimerswaal!
Lees ook:Peter Cammaert waarnemend burgemeester in Sluis!
Lees ook:Herman Klitsie waarnemend burgemeester Goes
Lees ook:Huub Hieltjes waarnemend burgemeester Kapelle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>