Sinkhole Dokje van Perry! UPDATE

dokje van perry nieuw

VLISSINGEN – Zoals eerder gemeld is er vorige week vrijdag een gat in de weg ontstaan bij het Dokje van Perry in de binnenstad van Vlissingen. Uit de rioolinspectie van maandag 22 februari rond het Dokje van Perry ter hoogte van de Steenen Beer is gebleken dat het waarschijnlijk niet om een lekkage gaat in het hoofdriool.

Kolkaansluiting

De beelden van de rioolinspectie tonen wel aan dat er één kolkaansluiting water blijft geven. Dit is de kolk ter hoogte van de verzakking. De plek is afgezet met bouwhekken.

Riolering

Vrijdag 26 februari zou een cameracontrole plaatsvinden van de leiding van de kolk naar de hoofdrioolbuis. Dit gaat niet door, omdat uit tekeningen is gebleken dat in het project ‘woonrijp maken Steenen Beer’ uit 2007, een apart verzamelriool is aangelegd voor de zogeheten straatkolken. De kolk, waarvan werd aangenomen dat deze aangesloten zat op het hoofdriool, blijkt nu aangesloten op dit verzamelriool en is dus niet de oorzaak van de verzakking. Het is echt werk in uitvoering, waarbij we fasegewijs mogelijk oorzaken uitsluiten.

Duidelijkheid

Er wordt verder gekeken hoe de oorzaak van het zinkgat snel gevonden kan worden en welke oplossingen er voor te vinden zijn.

Lees ook:Sinkhole Dokje van Perry! UPDATE
Lees ook:Sinkhole mysterie opgelost!
Lees ook:Sinkhole Dokje van Perry weggewerkt!
Lees ook:Aanpak sinkhole Dokje van Perry!
Lees ook:Van Vollenhoven opent Dokje van Perry Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>