Sinkhole Dokje van Perry weggewerkt!

dokje van perry nieuw

VLISSINGEN – De riolering die het sinkhole veroorzaakt heeft bij het Vlissingse Dokje van Perry is afgelopen vrijdag voorzien van een kous. Door het aanbrengen van de kous worden de lekkages gedicht en kan het zand zich niet meer verplaatsen. In de week van 25 maart gaan waarschijnlijk de straatmakers aan de slag om het gat in de bestrating te dichten en na te gaan of er aansluitend nog holle ruimtes zijn onder de bestrating.

Voorgeschiedenis

Op vrijdag 19 februari 2016 ontstond er naast het Dokje van Perry een gat in de bestrating. Na onderzoek bleek dat er lekkage was ontstaan in voorgeboorde gaten in de rioolbuis. Deze gaten zitten aan de bovenkant van de buis. De gaten zijn bedoeld om andere riolen op aan te sluiten en worden als ze niet gebruikt worden, gedicht met een soort dop. Bij deze gaten was lekkage ontstaan, waardoor water van de straat door het zand in de buis kan sijpelen en ook het bovenliggende zand meeneemt. Hierdoor was het zand weggezakt en was de verzakking ontstaan.

Lees ook:Aanpak sinkhole Dokje van Perry!
Lees ook:Sinkhole Dokje van Perry! UPDATE
Lees ook:Sinkhole in Dokje van Perry!
Lees ook:Sinkhole Dokje van Perry! UPDATE
Lees ook:Van Vollenhoven opent Dokje van Perry Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>