Dag van de beroerte in SVRZ ’t Gasthuis in Middelburg!

svrz blog

MIDDELBURG – De Dag van de beroerte is dinsdag 10 mei. Ook dit jaar doet SVRZ ´t Gasthuis hier aan mee. Zoals elk jaar staat er een stand in de hal waar de bewoners van SVRZ ’t Gasthuis en mensen uit de omgeving een gezondheids-check kunnen doen m.b.t. de risicofactoren bij hart en vaatziekten.

Van 10.00 – 15.00 uur kan men ook de bloeddruk, hartritme, het gewicht, buikomvang en het bloedsuikergehalte laten meten.

Daarnaast zijn er diverse stands in de hal waar veel informatie is te krijgen over hart en vaatziekten en de beroerte in het bijzonder. Deze stands worden bemand door medewerkers van SVRZ, de Hersenstichting Nederland en CVA vereniging Zeeland.

Over SVRZ

SVRZ ’t Gasthuis is een voorziening van SVRZ.

SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met verspreid over de provincie drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot zorg Thuis. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Dag van de beroerte in ‘t Gasthuis!
Lees ook:Kerstliederen zingen!
Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Kerstmarkt ‘t Gasthuis!
Lees ook:CVA-trefpunt in SVRZ locatie ‘t Gasthuis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>