Kerstliederen zingen!

MIDDELBURG -Dat is leuk! Kerstliederen zingen met leerlingen Dolfijnenburg in SVRZ ’t Gasthuis in Middelburg Maandag 15 december zingen leerlingen van basisschool Dolfijnenburg in SVRZ ’t Gasthuis in Middelburg. Vanaf 14.30 uur tot 15.00 uur zingen ze in de hal van ’t Gasthuis aan het Noordpoortplein. Samen met belangstellenden zingen zij kerstliederen voor de bewoners.

Over SVRZ

SVRZ ’t Gasthuis is een voorziening van SVRZ. SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

 

Lees ook:Schoolkoor in SVRZ ´t Gasthuis!
Lees ook:Kerstmarkt ‘t Gasthuis!
Lees ook:Kinderen bakken cupcakes in SVRZ ‘t Gasthuis
Lees ook:Reus-8-ig in ’t Gasthuis!
Lees ook:Joop Meulmeester bij SVRZ!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>