Politiehondenkeuring!

politiehondenkeuring flyer

WOLPHAARTSDIJK - Op het oefenterrein op de Piet, Pietweg 6 in Wolphaartsdijk, is zaterdag 28 mei een keuring waarin politiehonden getoetst worden. Na vaak meerdere jaren van opleiding waarin deze honden zijn opgeleid vanaf pup tot volwassen (politie)hond, wordt er op deze dag getest of zij de oefeningen in voldoende mate beheersen.

Tot het brede scala aan vaardigheden die deze honden dienen te bezitten behoren de oefeningen volgen, zwemmen, het opzoeken en aanblaffen van een persoon, het apporteren van voorwerpen, maar ook het tot staan brengen van een vluchtende verdachte en nog veel meer interessante en spectaculaire oefeningen!

Het programma start omstreeks 10:00 uur en is toegangkelijk voor iedereen die geinteresseerd is in de hondensport of gewoon benieuwd is naar het opleiden van politiehonden. Om de keuring niet te beinvloeden, worden toeschouwers gevraagd hun eigen hond niet mee te nemen op het terrein.

Locatie:

PHV Walcheren – De Piet nabij de: Pietweg 6 (oefenterrein)

4471 NR Wolphaartsdijk

Lees ook:Politiehonden keuring bij recreatiegebied de Piet
Lees ook:Controle hondenbelasting in Sluis!
Lees ook:Hondenbelasting!
Lees ook:Hondencontrole van start
Lees ook:Hond bijt hond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>