Hoorzitting pluimveebedrijf!

kip

MIDDELBURG – De Provincie Zeeland houdt 12 juli in Middelburg een hoorzitting over de vergunning aan een pluimveebedrijf.

De adviescommissie bezwaarschriften van de provincie Zeeland zal een zitting houden tot het horen van belanghebbenden in het provinciehuis, Abdij 6 in Middelburg.

Aan de orde komt de volgende zaak:

  • om 15:45 uur wordt het bezwaarschrift van een stichting behandeld tegen een besluit van gedeputeerde staten van 10 maart 2016 inzake de ambtshalve wijziging en aanvulling van een vergunning op grond van artikel 19d, eerste lid in samenhang met artikel 19kd van de Natuurbeschermingswet 1998 aan een pluimveebedrijf.

Voor meer informatie over deze zaak kunt u tijdens kantooruren op werkdagen contact opnemen met de secretaris van de adviescommissie bezwaarschriften, mw. J.A. de Feijter, telefoonnummer 0118-631274 / [email protected].

Lees ook:Hoorzitting Cargill!
Lees ook:Hoorzitting provincie!
Lees ook:Hoorzitting over reclame Camping Duin en Strand Scharendijke!
Lees ook:Hoorzitting fabriek Ritthem!
Lees ook:Hoorzitting Oosterpark Oostkapelle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>