Hoorzitting provincie!

provinciehuis-zeeland

MIDDELBURG – In het Middelburgse Provinciehuis, aan de Abdij 6, wordt  10 januari door de adviescommissie een zitting gehouden over afwijzing ingebrekestelling vergunning Natuurbeschermingswet 1998 en over verwerking van persoonsgegevens.

Aan de orde komen de volgende zaken:

  • om 13:45 uur wordt het bezwaarschrift van Engberts Adviseurs namens cliënt Van Wezel V.O.F. behandeld tegen een besluit van GS van 29 augustus 2016 inzake de afwijzing van een ingebrekestelling vanwege niet tijdig beslissen op uw aanvraag voor een vergunning op basis van de Natuurbeschermingswet 1998.
  • om 15:45 uur wordt het bezwaarschrift van Juridisch Advies Voorbach namens een cliënt behandeld tegen een besluit van GS van 1 september 2016 inzake een verzoek in het kader van artikel 35 van de Wet bescherming persoonsgegevens in verband met verwerking van persoonsgegevens van de cliënt.

Voor meer informatie over deze zaken kunt u tijdens kantooruren op werkdagen contact opnemen met de secretaris van de adviescommissie bezwaarschriften, mw. J.A. de Feijter, telefoonnummer 0118 – 63 12 74 / [email protected].

Lees ook:Hoorzitting!
Lees ook:Hoorzitting pluimveebedrijf!
Lees ook:Hoorzitting reclameborden!
Lees ook:Hoorzitting Cargill!
Lees ook:Hoorzitting adviescommissie bezwaarschriften!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>