Uitbreiding DOK41!

vlissingen gemeente logo

VLISSINGEN – De uitbreiding van DOK41 is onlangs feestelijk geopend tijdens een netwerkevent. Dé broedplaats voor startende ondernemers op De Kenniswerf, groeit als kool en is met 500 m2 uitgebreid. Zo zijn er meer kantoren beschikbaar, Seats2Meet (flex)werkplekken, een nieuwe vergaderruimte, een stiltewerkplek en is er een gezamenlijke keuken. Het was na het officiële moment mogelijk een kijkje te nemen in de nieuwe ruimte tijdens een rondleiding.

Het hart van de Kenniswerf

DOK41 startte 6 jaar geleden in de voormalige PZEM energiecentrale. Het bestond aanvankelijk uit één verdieping met kantoren en 2 loodsen aan de Voltaweg (productie en assemblage). 3 jaar later opende vervolgens Dok41B voor innovatieve en creatieve (startende) ondernemers. In de afgelopen jaren is DOK41 uitgegroeid tot het hart van de Kenniswerf en één van de belangrijkste ontmoetingsplaats voor zakelijk, ondernemend en innovatief Zeeland. Wekelijks vinden er netwerkevenementen, zakelijke lunches en bijeenkomsten plaats.
Van een loods in een voormalige energiecentrale naar een complete en inspirerende ideeënfabriek … het bewijs dat innovatie leidt tot groei!

Gemeente Vlissingen is trotse partner in het project Kenniswerf en feliciteert Kenniswerf Zeeland met deze mijlpaal!

Lees ook:Opening uitbreiding DOK41!
Lees ook:Sponsoring glasvezel Dok41!
Lees ook:Startersdag goed bezocht
Lees ook:PZC terug!
Lees ook:Impuls Zeeland verhuist naar Kenniswerf!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>