Sponsoring glasvezel Dok41!

delta
VLISSINGEN – DELTA NV is sinds kort de nieuwe sponsorpartner van DOK41. Met de sponsorbijdrage biedt de zogeheten multi-utility company de broedplaats een snelle glasvezel-internetverbinding en draadloos netwerk aan.
De broedplaats Dok41 ondersteunt en faciliteert innovatieve startende ondernemers om stabiele, succesvolle bedrijven op te bouwen. Na uitbreiding eerder dit jaar kan DOK41 maximaal zestig startende bedrijven huisvesten.
DELTA bindt zich voor drie jaar.

“De steun van DELTA is voor DOK41 ontzettend waardevol”, aldus projectmanager Merel van Rens. “We proberen onze ondernemers laagdrempelige huisvesting en goede faciliteiten te bieden. Glasvezel internet is daarbij een sterk pluspunt, want veel van onze starters hebben behoefte aan een snelle internetverbinding.”
Ed de Vries, branchemanager bij DELTA/Zeelandnet Zakelijk: “We hechten veel waarde aan de samenwerking met de Kenniswerf Zeeland en DOK41. Wij leveren graag een bijdrage aan het off- en online samenbrengen van starters en gevestigde bedrijven in Zeeland. DELTA draagt zorg voor de realisatie van een online (Kenniswerf) portaal en levert de fysieke verbindingen tussen de bedrijven.”

Sinds de oprichting van DOK41 in 2011 heeft de broedplaats vijftien technologische en vijf creatieve startende ondernemingen ondersteund. In totaal vertegenwoordigen deze ondernemers ruim veertig directe en tenminste vijftig indirecte arbeidsplaatsen.

Lees ook:Uitbreiding DOK41!
Lees ook:Startersdag goed bezocht
Lees ook:Minder bedrijven gestart!
Lees ook:Inspiratie en informatie voor startende ondernemers
Lees ook:Starten met succes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>