Alleen op de wereld!

VLISSINGEN – Alle kinderen hebben wel wat. De één is doof, de ander schrijft links, weer een ander heeft ADHD. En Remi? Remi is een vondeling. De klassieker Alleen op de wereld  van Hector Malot (1878) is bewerkt tot nieuwe televisieserie. Vanaf 6 december op NPO Zapp (18.00 uur) en 11 september in première bij Film by the Sea in Vlissingen.

Remi (gespeeld door Julian Ras) is een vondeling, maar verder is hij een hele gewone jongen die een heel gewoon leven leidt samen met Betty Barbarin, de moeder die hem gevonden heeft. Tot op zijn elfde verjaardag, als er een grote vrachtwagen voor hun huis stopt en Betty’s man na jaren thuiskomt. Jerome vindt het teveel, twee mannen in één huis. Hij neemt Remi mee in de wagen en laat hem achter bij een benzinestation. Daar wordt Remi voor de tweede keer in zijn leven gevonden. Hij gaat mee met Vitalis en zijn dieren in hun oude bus. Het is het begin van een avontuurlijke reis waarin Remi vrienden maakt en vrienden verliest en door alle ups en downs eindelijk zijn echte geluk vindt.

De kerstserie voor het hele gezin: Vanaf 6 december dagelijks Alleen op de Wereld uit om 18.00 uur op NPO Zapp

Foto: Lemming Film

Lees ook:VPRO-jeugdserie Alleen op de Wereld in première bij Film by the Sea!
Lees ook:Film by the Sea: Vlaamse invasie op woensdag!
Lees ook:Moonlight: De Oscarwinnaar voor beste film bij Cinema Middelburg
Lees ook:Avond van de Franse film in Cinema Middelburg: Le Moine!
Lees ook:Cinema Middelburg: klassieker The Kid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>