Dijkgraaf Poppelaars opent paalhoofd bij Polderhuis Westkapelle!

dijk - foto Neeltje Flipse-Roelse

Foto: Neeltje Flipse-Roelse

WESTKAPELLE – Het paalhoofd naast het Polderhuis in Westkapelle om wordt woensdag 31 augustus 11.00 uur officieel geopend door dijkgraaf Poppelaars. Het paalhoofd is in het voorjaar geplaatst door de ‘Heiploeg’ van het Polderhuis.

Om 11.00 uur verricht dijkgraaf Poppelaars de officiële openingshandeling, waarna de fles jutter rondgaat en de Heiploeg een demonstratie geeft. Na de demonstratie is het tijd voor de schaft. Dijkgraaf Poppelaars zal samen met de Heiploeg neerstrijken tegen de dijk en genieten van een authentieke lunch. Precies zoals de dijkwerkers dat vroeger ook deden. Na de schaft gaat de Heiploeg verder met de demonstratie heien tot 17.00 uur.

 

Die dag is ook de laatste Woensdag Westkapelle van dit jaar en deze dag staat in het teken van de kust. Zo kunnen kinderen strandjutten, is er een vliegerfestijn en worden er wandelingen met een gids georganiseerd.

 

Lees ook:Aan de kust-dag!
Lees ook:Diekersdag
Lees ook:Vertelmiddag over Wasschappelse zeedijk in Polderhuis Westkapelle!
Lees ook:Wasschappelse zeedijk!
Lees ook:Kampioenendag bij Polderhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>